Myrielle Meeus

En op een dag zal de plant vruchten dragen…

Holistisch denken, werelden verbinden, patronen en dynamieken ontdekken doorheen leven en werk, mensen helpen geboren worden tot zichzelf. Dit zijn de pijlers waarop het werk als psychologe zich ontplooide. Gebouwd op de sterke overtuiging dat wie zichzelf leert manifesteren vanuit zijn kern, wie zijn hart en ziel ruimte geeft in wat hij doet, tegelijk de grootst mogelijke betekenis heeft voor zichzelf, voor zijn (werk)omgeving, voor de samenleving. Erkennen en waarderen van de ultieme deskundigheid van elke persoon inzake het eigen leven.

Het professionele spoor liep via het bedrijfsleven  gedurende 16 jaar, naar zelfstandig coach, en vandaar tot partnership in Evenwicht sedert 2001.  Actief in individuele en team coaching, loopbaancoaching, ontwikkeling  en opleiding. Vertrouwd met een grote diversiteit aan (werk)contexten en mensen.

‘ Vuurwerkt-er’ van het eerste uur en medeauteur bij de herziene druk van het boek Vuurwerkt. Tegelijk ook verder onderzoekend – verdiepend naar de werking van deze benadering.

Ik geef opleiding in Vuurwerkt zowel in open aanbod als op maat binnen organisaties in Vlaanderen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *