Het boek

Vuurwerkt is het eerste Nederlandstalige boek over ‘Appreciative Coaching’. Het is een doeboek en inspiratiebron voor coaches, loopbaanadviseurs, leerkrachten, hulpverleners, jongerenwerkers en ouders. Het boek is uitgegeven bij LannooCampus in 2011. Dit nieuwe boek is een volledig geactualiseerde versie van de oorspronkelijke uitgave uit 2007. Nieuwe tips, waar-gebeurde verhalen en nieuwe toepassingen maken – zelfs voor de kenners van het eerste uur – dit nieuwe boek weer tot een compleet nieuwe ontdekkingsreis.

De achterflap geciteerd: “Wanneer wil iemand ergens écht goed in worden? Wat prikkelt ons om onze talenten in te zetten in ons werk en daarbuiten? Hoe komen we erachter wat ons in beweging brengt, bezielt en gelukkig maakt? Als mensen vanuit hun innerlijke vuur keuzes maken en handelen, gebeuren er wonderen. Bezieling en talent wakkeren het innerlijke vuur aan, dat mensen energie geeft om aan hun toekomst te werken.
Vuurwerkt is een coachingstijl die de principes van ‘Appreciative Inquiry’ volgt. Waarderen is het nieuwe coachen. Ontdek je aangeboren talenten en passies en bouw je toekomst op de krachten die je al hebt. Breng ze in beweging met het stappenplan, de hulpvragen, praktische tips en schema’s die je vindt in dit boek.
Vuurwerkt is het eerste Nederlandstalige boek over ‘Appreciative Coaching’. Het is een doeboek en inspiratiebron voor coaches, loopbaanadviseurs, leerkrachten, hulpverleners, jongerenwerkers en ouders. Honderden professionals uit Vlaanderen en Nederland gebruiken Vuurwerkt al, en de Vuurwerktgemeenschap groeit nog elke dag.”

 

Technische gegevens

ISBN                       9789020996678

Verkoopprijs        25 EUR

NUR-code            807 | Personeel en Organisatie

Druk                      1

Aantal pagina’s   172

Uitgave                LannooCampus

 

Hoe kom je eraan?

  • Via de boekhandel: uit voorraad of via bestelling
  • Via de belangrijke online boekhandels
  • Als je deelneemt aan een opleiding
  • Via Stebo (mits extra bijdrage voor verzendingskosten)
  • Bestellingen van 10 boeken of meer via Stebo, kunnen rekenen op korting

 

=> Ga naar het bestelformulier