Arno Vansichen

Als je focust op het doel vallen de barrières. Als je focust op de barrières valt het doel.

Arno Vansichen is 47 jaar en heeft 14 jaar ervaring als HR-verantwoordelijke en bouwde daarna een loopbaan als zelfstandig coach en adviseur op. Arno is mede-oprichter van Evenwicht.

“Als coach tracht ik samen met mijn gesprekspartner steeds op zoek te gaan naar de “eigenlijke vraag” die er op dat moment speelt. Ook zoeken we samen naar het uiteindelijke doel, waar de coachee “werkelijk naar toe wil”.
Het coaching proces start met samen het Vuur ontdekken, op zoek gaan naar de innerlijke en externe energiebronnen. Om dan in co- creatie te komen tot een aantrekkelijk toekomstbeeld, waarna we in co-constructie van plannen maken om stappen vooruit te zetten.

“Energie liegt nooit”. Als ik zie dat de coachee terug energiek wordt door plannen te maken en stappen te zetten in de realiteit, dan geeft mij dat de meeste voldoening.  Ik heb honderden mensen gecoacht op zoek naar werk, leidinggevenden op zoek naar nieuwe inzichten over zichzelf, hun team en hun organisatie en coach ook coaches. En ik ben ook fier om mijn bijdrage aan Vuurwerkt van in de start tot nu, vooral omdat ik zie dat meer en meer coaches erg sterk focussen op wat wél werkt. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *