Praktijkopleiding 15 mei & 22 mei

Ben jij coach van werkenden of werkzoekenden en wil je bouwen aan hun talent en zelfleiderschap?

We betekenen iets heel fundamenteel voor een ander mens als we hem stimuleren om zijn talent, drijfveren, waarden en toekomstverlangens opnieuw te ontdekken en serieus te nemen. Professionele coaches ervaren het meeste zin in hun werk als ze vaststellen dat mensen hun spoor weer vinden. Dan zien we mensen sterker worden, en optimistischer. Ze ondernemen (weer) actie, gaan dingen uitproberen, leren en groeien. Bezieling en talent wakkeren het innerlijk vuur aan, dat mensen energie geeft om aan hun toekomst te werken.

Niets geeft een begeleider meer voldoening dan –zelfs na vele jaren- iemand terugzien die zijn talenten ontplooide en ze volop inzet in zijn werk, vrije tijd, familie en vriendenkring. Hoe zou het zijn als dit geen toevalstreffers waren, maar het resultaat van een bewust gehanteerde begeleidingsstijl? Daar kan VUURwerkt je bij inspireren.

VUURwerkt is een begeleidingsstijl voor professionals en ‘leken’. VUURwerkt is een coachingsstijl die de principes van ‘Appreciative Inquiry’ volgt: helder, eenvoudig, inspirerend en heel open. Dat maakt het tot een krachtige werkvorm waarin je als coach je eigen ziel kunt leggen. Honderden professionals in Vlaanderen en Nederland hebben dat alvast ontdekt, en deze VUURwerkt gemeenschap groeit nog elke dag.

We zien vandaag de dag toepassingen van VUURwerkt in onder andere:

Loopbaancoaching
Trajectbegeleiding van werkzoekenden
Inburgering van nieuwkomers in Vlaanderen
Heroriëntering van mensen die langere tijd afwezig waren op de arbeidsmarkt

Datum:

Dag 1: maandag 15 mei 2017 van 9u00 tot 16u00
Dag 2: maandag 22 mei 2017 van 9u00 tot 16u00

Locatie: Stebo vzw, Windekestraat 1, 3600 Genk
Prijs: 500€ pp, boek en broodjeslunch inbegrepen.

*De activiteiten van Stebo vzw zijn vrijgesteld van btw volgens Art. 44 § 2 ten 4de. 
Er dient dan ook geen btw betaald te worden op dit bedrag.

Lesgever: An Kempeneers, gecertificeerd door de Case Western Reserve University voor ‘Waarderend Onderzoek’, mede-ontwikkelaar van Vuurwerkt  en jarenlang ervaring met de methodiek van Vuurwerkt zowel in het coachen van werkenden en werkzoekenden als in het trainen van begeleiders uit het tewerkstellingsveld.

► Hier inschrijven  (tot vrijdag 6 mei)